top of page
CLEAN CASA
HEMSTÄDNING

Vi erbjuder flexibel, trygg och noggrann städning med stor omtanke för miljön och vår personal. 

Vi har kollektivavtal, ger kvalitetsgaranti och är självklart försäkrade. Men bäst av allt: Ingen bindningstid!

VECKOSTÄD
FÖR BARA 239 KR/H

Unna dig lyxen att boka återkommande hemstäd och få mer tid över till annat. Som hemstädskund har du samma återkommande städpersonal, veckodag och tid. Välj att få ditt hem städat varje, varannan eller var 4:e vecka.

Prisexempel hemstäd

PRISEXEMPEL

ÅTERKOMMANDE HEMSTÄD

Antal m2
Tidsestimat

Prisexempel

0-99
3-4 h

717-956 kr

100-150
4-5 h

956-1195 kr

150-220
5-6 h

1195-1434kr

+ serviceavgift à 100-150 kr per månad, som avser transport och material.

bäddad säng.png

Ovan prisexempel är endast estimat. Ditt hem är unikt och kan vara mer lätt eller svårstädat än snittet. Antal badrum, våningar, möblemang och dekor är exempel på sådant som kan påverka tidsåtgången.

Alla våra priser anges efter RUT-avdraget och administrationen tar vi hand om. Priserna avser helgfria vardagar. För bokningar på lördagar, söndagar och storhelger tillkommer 25-50 %. 

Läs fler villkor samt vanliga frågor och svar inför ditt städ i vår FAQ
STÄDMOMENT

Vid veckostädning ingår bl.a. dammsugning, moppning och dammtorkning av alla rum och lister. Torkning av badrum och kök samt bäddning av sängar om så önskas. Läs gärna vår checklista över samtliga städmoment.

STÄDMATERIAL
Som kund behöver du bara ha dammsugare, mopp (gärna platt) och skurhink hemma, samt se till att dukarna tvättas mellan städen.
Vi tillhandahåller med professionella städdukar och miljövänliga rengöringsmedel, som vi fyller på vid behov.
hemstäd.png
recommended_2023.png
recommended_2024.png
REKOMMENDERAT FÖRETAG
SÅ HÄR SÄGER VÅRA KUNDER:
ENSKILT
STÄDTILLFÄLLE?

Vill du endast boka ett enskilt städtillfälle går det förstås jättebra. Notera att timpriset för enskilda städtillfällen är något högre än om du bokar återkommande hemstäd: 269 kr/timme efter RUT + en serviceavgift á 50-150 kr för transport och material.

Önskar du egentligen återkommande hemstädning men är lite osäker? Tänk på att vi inte har någon bindningstid så det går bra att prova sig fram.

GRUNDA GÄRNA MED EN

STORSTÄDNING

För bästa städresultat hemma rekommenderar vi att du som är ny kund kickstartar med en storstädning för att sen boka återkommande hemstäd varje, varannan eller var 4:e vecka. Efter behov kan det sedan vara bra att då och då komplettera med en storstädning igen. 

kvalitet_edited.jpg
Open%20Window_edited.jpg
PROFESSIONELL
FÖN
STERPUTS

Vi rekommenderar en komplett fönsterputs in- och utvändigt minst två gånger per år. Med vår erfarna personal och kvalitetssäkra teknik är vi säkra på att du kommer vara nöjd med resultatet

Hemstäd_bokning
KONTAKTA OSS NU
FÅ OFFERT INOM 24 TIMMAR
bottom of page