STÄD OCH FÖNSTERPUTS
TILL BRA VILLKOR

Clean Casa är ett personligt familjeföretag som erbjuder flexibla städ- och fönsterputstjänster till både privatpersoner och företag i Storstockholm. Vi värnar extra mycket om vår personal och är övertygade om att det märks på resultatet.

FARSDAGSPRESENT

JUST NU: 20% RABATT

Ge bort en extra fin gåva i år: Köp en fönsterputsning eller en hemstädning till pappa i farsdagspresent. Just nu till 20% rabatt!

Vid beställning får du ett fint digitalt värdebevis som du enkelt kan skicka vidare eller skriva ut. 

Ange kampanjkoden "CCPAPPA20" i offertförfrågan för att ta del av rabatten. Erbjudandet gäller endast privata kunder som kontaktar oss för offert fram till och med den 15 november 2020. Erbjudandet gäller ej på storstäd, visningsstäd eller flyttstäd. Betalning sker efter utförd tjänst. Kostnadsfri avbokning fram till 5 dagar före planerad bokning. Datum måste ej fastställas vid bokningstillfället utan kan bestämmas senare i samråd med papsen.

 

KONTAKT

Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom 24 h (vardagar). Telefontid mån-fre 8-17.

08-122 002 02

Uppgifterna behandlas i enlighet med lagen för GDPR. Läs mer i vår Integritetspolicy.

OM OSS

Clean Casa är en familjeägd städfirma från Sundbyberg med stor omsorg för vårt uppdrag, våra kunder och vår personal. Vi står för trygghet, låg miljöpåverkan, arbetsglädje och hög kvalité. Clean Casa erbjuder flexibla städtjänster i Storstockholm till både privatpersoner och företag.

Kontaktinfo
Följ oss på Instagram/
  • Facebook | Clean Casa AB

Frågor eller funderingar?
Besök vår FAQ

Email: 

hej@cleancasa.se

Telefontid vardagar kl 8-17:

08-122 002 02

Organisationsnr:
559163-6963

© 2018 by Clean Casa AB